Gran incendi a quatre naus industrials de Madrid: els vídeos de les flames i les columnes de fum mostren la magnitud del foc.

Incendi a Madrid

Madrid es desperta aquest dimecres amb un gran incendi que es veu des de tota la ciutat: per causes que encara s'estan investigant, s'ha produït un incendi a quatre naus on s'emmagatzemava plàstic i paper, al carrer Monasterio de las Huelgas, al barri de Montecarmelo del districte Fuencarral de Madrid. 

Incendio Madrid / Emergencias Madrid

Gran incendi en unes instal·lacions de Madrid aquest dimecres / Emergencias Madrid

Vídeos de les columnes de fum

Una de les naus afectades és una de les instal·lacions de la Fundació A La Par, especialitzada en l'ajuda a persones amb discapacitat intel·lectual, s'ha incendiat i, tal com es pot veure als vídeos, el foc crea una enorme columna de fum que es pot veure des de gairebé qualsevol punt de la ciutat.

 

El foc hauria començat cap a les 5:45 d'aquest dimecres i les causes, actualment, encara son desconegudes, segons informa Telemadrid. Quan s'ha rebut l'avís, catorze dotacions dels Bombers de Madrid s'han desplaçat fins a lloc dels fets per poder aturar el foc, que encara continua actiu.

 

No hi ha cap ferit

Fins al lloc dels fets, també s'han desplaçat dotacions de SAMUR-Protecció Civil tot i que, afortunadament, no hi ha cap ferit. De moment, tenen controlat el foc de les naus afectades i estan treballant per aconseguir extingir les flames.

Incendi a la Conca de Barberà

Aquesta setmana també s'ha produït un altre gran incendi. En aquest cas, en una zona forestal de la Conca de Barberà (Tarragona) i que ha cremat més de 42 hectàrees de terreny. Després de dies intentant apagar el foc, els Bombers ja el tenen controlat.