Les festes nadalenques s'han vist aquest any més esquitxades encara per la presència del coronavirus, que en molts casos s'han cancel·lat o alterat després d'un test d'antígens positiu en algun membre de la família.

La solució viral per a la Nit de Cap d'Any d'una família gallega

I, gràcies a la suavitat d'aquesta sisena onada i de la variant òmicron, que presenta símptomes molt més lleus que els anteriors, moltes persones s'han pogut permetre fer broma sobre el tema i convertir la desgràcia en un moment una mica més divertit.

A més, en alguns casos, l'originalitat dels remeis d'algunes famílies per fer front a un pacient positiu en covid a casa ha fet que més d'un vídeo s'hagi fet viral.

Un dels fills dona positiu en covid

En el cas de la Nit de Cap d'Any, ha estat el torn de la família de María Taboada (@mariataboadaa__), que ja és viral en TikTok i Instagram.

I és que el germà de la María era positiu i va haver de passar l'última nit de l'any confinat i lluny de la seva família, almenys els dos metres de distància de seguretat.

Tanmateix, aquesta família gallega va pensar un remei per poder tenir el noi a prop durant el sopar, per la qual cosa va passar la vetllada al balcó.

Tal com pot veure's en el primer vídeo que la María va pujar al seu perfil de TikTok, al seu germà li havien preparat el sopar al balcó, que està vidrat i tancat i que dona al saló, on va estar sopant la resta de la seva família, que no tenia el virus.

Sopar i campanades al balcó

En el vídeo es veu el jove sopant només a l'altre costat del vidre, amb vestit i corbata per a l'ocasió i malgrat les circumstàncies.

Poc després, a l'hora de les últimes campanades i el seu corresponent raïm, Taboada continua gravant el seu germà, que mira a través del vidre la televisió per portar els comptes dels tocs de campana.

I en acabar, la família s'abraça per felicitar-se l'any i el moment més divertit es grava també: el noi s'abraça al vidre fent broma sobre la situació, dura per a ells però salvada amb molt d'humor.

El vídeo té ja 3,5 milions de reproduccions en TikTok i s'ha convertit en tot un fenomen viral, igual que el remei d'una família de Long Island que se les va enginyar perquè una de les seves filles, positiu en covid, sopés amb ells per Nadal.