La Rosa és una dona que fa més de 20 anys que treballa netejant l'edifici d'una comunitat de veïns i que ha perdut la feina a causa de la Covid-19. Per això mateix, els veïns han decidit pagar-li el lloguer i aquesta ha estat la seva reacció.

Es queda sense feina per la Covid

La Rosa és una dona de fer feines que feia més de 20 anys que treballava netejant un edifici de Nova York. Malauradament, per culpa del coronavirus, es va quedar sense feina i estava molt preocupada, ja que no tenia diners per pagar el lloguer i es va veure obligada a mudar-se a casa la seva germana.

Rosa / Reddit

Uns veïns paguen el lloguer d'una dona de la neteja que s'ha quedat sense feina i el vídeo es fa viral / Reddit

Els veïns li preparen una sorpresa

Els veïns de l'edifici, quan es van adonar de la situació de la Rosa, no van dubtar a pensar una solució: van decidir pagar-li el lloguer durant dos anys, ja que en temps de coronavirus, trobar feina és complicat. Per anunciar-li aquesta notícia, van decidir fer-li una sorpresa.

Li van dir que l'havien contractat per netejar l'àtic de l'edifici i, tal com es pot veure al vídeo, després de fer un tour pel seu futur domicili, l'home li diu que ha de firmar un paper. Al principi, es pensa que és un contracte de feina, però després s'adona que en realitat és un contracte de lloguer i, seguidament, es posa a plorar d'alegria.

Vídeo viral de la Rosa

Loyal cleaning woman who hit hard times during the Pandemic was given an apartment thanks to all the people who lived where she worked. She's given a 2 year lease. from r/nextfuckinglevel

El vídeo ha corregut com la pólvora a les xarxes socials i tothom ha comentat com de solidari els ha semblat el gest dels veïns. La Rosa encara no dona crèdit a la surrealista situació i se sent molt agraïda pels seus veïns.​