Perillós repte de viral entre joves. Molt perillós. La policia local de Santa Cruz de Tenerife investiga a dues persones, que podien ser dues noies, per un perillós joc que van detectar els veïns de la zona residencial Anaga, en aquesta zona de les Canàries.

Les imatges gravades pels veïns parlen per si soles: es veu com dues persones s'estiren a la carretera, en un revolt en baixada, on els cotxes van amb velocitat i esperen estirades a terra fins que gairebé tenen el cotxe a sobre. Llavors s'aixequen i surten de pressa de la carretera.

 

Els veïns d'aquesta zona han vist com els darrers dies aquest joc sense massa sentit s'ha repetit algunes vegades i després de gravar-ho, ho han enviat a la policia local, tot i que quan els agents s'han presentat al lloc, mai han pogut caçar les dues persones que es distreuen amb aquest joc sense sentit. Per les imatges i el testimoni dels veïns d'Anaga sembla que les dues persones són dues noies molt joves.

Repte molt perillós: estirar-se a la carretera

Aquest repte és molt perillós. Ja no només per la vida de les noies, en el cas que no es puguin aixecar o que ensopeguin mentre surten de la via, per la velocitat que porten els cotxes en aquest tomb d'aquesta carretera amb pendent. Però evidentment també és un perill pels conductors i els altres usuaris de la via, si es troben les dues noies estirades a terra. Sigui per possibles atropellaments o per sortides de la via per esquivar-les.

La policia local ha obert una investigació també per intentar identificar a les dues noies i poder esbrinar quin objectiu persegueixen.

Tot i que encara no s'ha pogut confirmar, des de la zona asseguren que es pot tractar d'un d'aquests reptes virals sense sentit que els joves fan per aconseguir notorietat i seguidors a les xarxes socials. Gravar-se amb aquest divertiment extrem sembla que dóna rendibilitat a les xarxes socials.

Més reptes virals perillosos: pallisses a 'pijos'

No només esperar-se que vingui un cotxe a la carretera pot ser un repte perillós. Fa poques setmanes la policia de Madrid alertava d'un altre d'aquests jocs que pot acabar molt malament. S'havien detectat per les xarxes socials grups de joves de diferents barris que s'organitzaven per anar a fer "visites" a barris de classe alta de la capital d'Espanya per atacar a "pijos".

El nom del joc, "la caça del pijo", no deixava massa lloc a la imaginació. Grups de joves atacaven a persones que consideraven pijes i després en penjaven les imatges a xarxes socials com Instagram. La policia va obrir una investigació per detenir als autors dels atacs i també van emetre diverses alertes per evitar que aquestes agressions gratuïtes s'escampessin per Espanya.