Una policia de Virgínia, EUA, s'ha lliurat de ser atropellada gràcies als reflexos del seu company de servei.

Rescat in extremis a Virgínia

El departament de Policia de Gate City va donar a conèixer un vídeo en el qual es pot observar com un oficial de Policia salva la seva companya de ser envestida.

Les imatges mostren els agents, que es troben al voral de la carretera, i, en un moment donat, un cotxe fora de control s'apropa ràpidament cap a ells.

Els oficials es trobaven al lloc investigant un xoc que havia ocorregut instants abans. De sobte el vehicle que conduïa al carril contrari va sortir disparat relliscant per la calçada molla i va impactar amb el cotxe patrulla.

Afortunadament l'home aparta la dona, salvant-li la vida. "Per sort, tots estan bé i ens serveix per saber com la teva vida pot canviar en qüestió de segons", ha comentat Lorena Castell, la protagonista, després de veure les imatges. Afortunadament no hi va haver cap ferit de gravetat resultant de l'accident.

Vuit joves agredeixen brutalment un militar a Jaca

Agents de Policia Nacional han detingut aquest divendres vuit persones, tres d'elles menors d'edat, per propinar una pallissa a un militar que es trobava fora de servei, a la localitat de Jaca, a Osca. Les imatges captades per una càmera de seguretat i compartides per l'Herald mostren la brutal agressió en ple carrer.

Pallissa militar Jaca / RRSS

Pallissa militar Jaca / RRSS

Els fets van tenir lloc diumenge passat, 3 d'octubre, cap a les 04.00 hores, a la plaça de Biscós de l'esmentada localitat, quan es procedia al tancament dels locals de lleure nocturn, amb motiu de les restriccions sanitàries per frenar la covid-19.

Per causes que s'estan investigant aquest grup de vuit persones va agredir amb cops de puny i puntades de peu la víctima i van fugir del lloc. Diversos companys del militar, que hauria patit lesions greus, van arribar després per auxiliar-lo.