Una noia s'intenta suïcidar en una parada de metro de Madrid i els policies l'aconsegueixen salvar a l'últim moment i les càmeres de seguretat ho han gravat tot.

S'intenta suïcidar a la parada de metro de Lavapiés

Els fets van passar diumenge a la tarda a la parada de metro de Lavapiés i, tal com es pot veure a les imatges, que han corregut com la pólvora a les xarxes socials, una noia s'intenta suïcidar tirant-se a les vies del tren i, a últim moment, la salven evitant la tragèdia.

 

La Policia Local de Madrid comparteix el vídeo

"Els agents del centre, juntament amb el personal de seguretat del metro de Madrid, aconsegueixen rescatar una dona que es trobava a les vies del metro de Lavapiés, just abans que passés el tren. Gràcies a la rapidesa dels actuants es va evitar un tràgic desenllaç", explica la Policia Local de Madrid al seu compte de Twitter.

Tot va començar quan la mare de la noia va alertar als policies de què la seva filla havia entrat al metro per suïcidar-se llençant-se a les vies, segons explica El Mundo. Immediatament, els agents i els guàrdies de seguretat van entrar a l'estació i van veure que, efectivament, hi havia una jove que es volia suïcidar.

 

Les càmeres de seguretat ho han gravat tot

Tal com s'ha vist reflectit a les càmeres de seguretat, la noia dubta de si llençar-se o no i, just quan arriba el metro de l'altra via, salta. És en aquest moment quan els agents l'aconsegueixen treure del metro i evitar el suïcidi.

El vídeo s'ha fet viral a les xarxes socials i tothom ha comentat l'actuació dels policies i dels agents de seguretat: mentre uns diuen que no entenen per què han compartit el vídeo, altres han aprofitat l'ocasió per felicitar-los per la feina feta.

Un home despullat a la parada de Tirso de Molina

No és la primera vegada que es viralitza un vídeo del metro de Madrid i, de fet, fa un any, en ple confinament pel coronavirus, es va fer viral el vídeo d'un home que es va despullar i que, després, va entrar a la via de la línia 1, a la parada de Tirso de Molina. Afortunadament, un agent de seguretat el va aconseguir convèncer perquè sortís de la via i, finalment, tot va quedar en un petit ensurt.