Una jove de 20 anys ha estat multada per gravar-se conduint un cotxe d'alta gamma a 180 km/h per Sevilla i publicar-ho a les xarxes socials.

Es grava conduint a 180 km/h

La Policia Local de Sevilla i el Grup de Recerca i Anàlisi de Trànsit de la Guàrdia Civil han denunciat una jove que circulava a 180 km/h per una carretera de Sevilla i que va pujar el vídeo que va gravar en aquest moment a les xarxes socials.

L'equip de xarxes socials de la Policia Local de Sevilla que gestiona els perfils oficials d'Emergències Sevilla, va localitzar un vídeo en la xarxa social Instagram en la qual una jove, posteriorment identificada i denunciada, conduïa un vehicle d'alta gamma per la carretera SE-30.

Penja el vídeo a Instagram

A partir d'aquest moment van començar les investigacions per identificar la persona que estava darrere del perfil que va publicar el vídeo que va resultar ser la mateixa que conduïa i que s'inclou en les diligències com investigada.

El matí del 6 de gener, agents de Policia Local van intervenir per la presència de cotxes d'alta gamma circulant a alta velocitat pels carrers del Polígon Sud i van identificar als conductors i els vehicles, propietat d'una empresa de lloguer de vehicles de luxe procedent de la Costa del Sol.

Els agents han comptat per a la recerca amb la informació procedent dels sistemes control i videovigilància de la DGT a través de la Prefectura provincial de trànsit de Sevilla.

Circulava a 100 km/h més del permès

El vehicle que conduïa té una potència màxima de 585 cavalls, i aconsegueix els 320 km/h amb una acceleració de 0 a 100 en 3,6 segons. Els agents han pres declaració a la investigada per dos delictes contra la seguretat viària, un per l'excés de velocitat al circular a 180 per una zona limitada a 80, i un altre per la conducció temerària que mostra en el vídeo publicat.