Els Mossos d’Esquadra analitzen les imatges de la càmera de seguretat d’un taxi per intentar trobar els joves que aquest cap de setmana van agredir brutalment un taxista pakistanès de 23 anys a l’Hospitalet de Llobregat, a la frontera amb Barcelona. Segons la denúncia del conductor, uns borratxos el van agredir i li van destrossar el taxi a la zona de Pubilla Casas aquest diumenge a la matinada.

Imatges claus per trobar els agressors

Les imatges del taxista poden ser claus per descobrir els joves i poder-los detenir, en un moment en què els taxistes de Barcelona i de l’àrea metropolitana de la capital de Catalunya reclamen poder instal·lar sistemes de vigilància dins dels seus cotxes per evitar situacions d'aquest tipus.

De moment, l’autoritat del taxi no ha acceptat la instal·lació de càmeres a tots els vehicles, si bé és cert que alguns ho han fet per evitar i poder perseguir casos com aquests.

Tot per una copa

Segons que consta en la denúncia, els fets van passar al voltant la 1 de la matinada d'aquest diumenge, quan tres persones van pujar al taxi de la víctima després d'haver-lo aturat. Una d'aquestes persones portava una copa de grans dimensions, per la qual cosa el taxista li va comentar que havia de deixar la copa fora del vehicle o baixar del taxi. L’home que portava la copa es va resistir a deixar-la i un altre dels passatgers li va intentar agafar, però ell es va enfadar i va donar un cop de puny al taxista.

taxis hospitalet

Imatge de com va quedar el cotxe, a l'Hospitalet de Llobregat / Cedida

Després d'aquest primer cop a la cara, segons la versió del taxista davant dels Mossos d’Esquadra, l'agressor va baixar del taxi i es va dirigir a la part davantera del vehicle per donar-li una pallissa amb l'ajuda d'una defensa extensible. A més, un altre dels passatgers ha subjectat el taxista mentre l'agressor arremetia contra el vehicle i li trencava el parabrisa i la lluna posterior.

Taxi ELITE

Fotografia de la part frontal del vehicle atacat / Cedida

Els Mossos busquen els tres agressors

El jove taxista té diverses contusions a la cara i tronc, tot i que no revesteixen gravetat. Amb les imatges, els agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de l’Hospitalet de Llobregat, han obert una investigació per tal de poder localitzar i detenir els agressors. Ara per ara, però, segueixen en cerca i captura.