El vídeo d'un lloro que aconsegueix vèncer el seu sobrepès i l'addicció a les patates fregides es fa viral a les xarxes socials.

El Bud era un lloro amb obesitat

Bud, el protagonista d'aquesta divertida història, és un lloro de 22 anys que va ser adoptat per Chloe Shorten, fa gairebé un any. El Bud tenia un greu problema d'obesitat i, per aquest mateix motiu, no podia volar.

Loro Bud / Twitter northlancing

El Bud és un lloro addicte a les patates fregides que s'ha fet viral / Twitter

Addicció a les patates fregides

El seu problema de sobrepès era per culpa de les patates fregides, ja que tenia una gran addicció a aquest menjar, segons explica Shorten a Metro. La seva addicció era tan gran que era capaç de sentir el soroll de quan s'obria una bossa de patates a més de sis quilòmetres de distància.

Quan sentia el soroll, intentava volar per menjar-ne, però no es podia aguantar el seu propi pes i queia. Per això mateix, la seva mestressa el va posar a règim i li va prohibir menjar patates fregides i, al cap d'uns mesos, per fi va aconseguir perdre pes i volar.

Vídeo viral del lloro

El vídeo del Bud s'ha fet viral a Twitter i tothom ha comentat que estan molt contents amb l'evolució del lloro i, de fet, la seva història s'ha fet s'ha fet tan famós que la seva mestressa ha estat entrevistada a la ràdio d'Anglaterra per explicar la divertida història del seu lloro.