Nou polèmic vídeo relacionat amb presumptes lladres al Maresme. Aquest dimecres al vespre entre diversos ciutadans i els vigilants de seguretat de l'estació de trens de Vilassar de Mar es va detenir un jove que, segons els testimonis, es dedica al robatori de telèfons mòbils en diverses zones de les estacions de Vilassar, Mataró i Premià, totes a tocar, en aquesta comarca de la costa catalana.

 

 

 

Imatges de la detenció del lladre i l'agressió, a l'estació de Vilassar de Mar / Cedit

Tal com es veu al vídeo, gravat per un dels testimonis, quan el presumpte lladre ja ha estat retingut pels vigilants de l'estació, un dels ciutadans que li recrimina els robatoris li dóna un parell de bufetades i alguns cops. A més, amb insults homòfobs, l'agafa del cabell per gravar-li la cara, assegurant, que vol "que tothom el conegui".

Enxampat robant mòbils a l'estació de Vilassar

Els testimonis asseguren que aquest jove estranger es dedica al robatori de mòbils i que finalment, com diuen al vídeo, "l'hem enxampat". Es dóna el cas que el lladre atonyinat ja està retingut pels vigilants de seguretat quan rep els cops i se li enregistra la cara i se li profereixen greus insults.

Després d'aquest incident, els vigilants de seguretat de l'estació van entregar el lladre als Mossos d'Esquadra, que no han facilitat més informació sobre els fets. La víctima del robatori, una noia, va poder recuperar el terminal i va assegurar que presentaria denúncia.

De moment, tampoc consta cap denúncia del lladre agredit pels testimonis dels seus robatoris. Per la seva banda, Renfe, l'empresa pública que gestiona la xarxa ferroviària a Catalunya, ha obert una investigació per saber si les persones que surten a les imatges són personal de seguretat contractats per ells i també si alguns dels vigilants va actuar de forma incorrecta en la detenció d'aquest jove presumpte lladre.

Enfrontaments amb lladres al Metro de Barcelona

Fa pocs dies es va fer públic un vídeo, en ser publicat per ElCaso.cat, on es veia una parella que s'enfrontava a un lladre en una de els estacions del metro de Barcelona.