Li cau accidentalment el mòbil des d'un avió, el rastreja amb GPS i descobreix que encara funciona. A més, l'iPhone va gravar la caiguda de 300 metres.

Cau un iPhone des de l'avió i sobreviu

El documentalista brasiler Ernesto Galiotto va gravar sense voler la caiguda més espectacular feta amb mòbil. Li va caure el seu iPhone 6S per la finestreta mentre sobrevolava els Llacs de Río de Janeiro en un avió monomotor i, sorprenentment, no es va espatllar. Això va permetre rastrejar el dispositiu, que va ser trobat a 200 metres de l'aigua, a la sorra d'una platja. Només s'havia trencat el protector de pantalla.

"Tenia fe en què el recuperaria. Vaig pensar: 'Si no cau a l'aigua, el trobarem'. Per pocs metres, podria haver colpejat a una persona, i tenint en compte l'altura a la qual estava volant, hauria estat una tragèdia, saps? Però no hi va haver tragèdia, hi va haver moltes emocions", va compartir Galiotto amb G1 -principal portal de notícies del Brasil-.

Se le cae el móvil desde un avión y sigue funcionando / YouTube Ernesto Galiotto

L'iPhone va caure 300 metres i no es va trencar / YouTube Ernesto Galiotto

Agafa el mòbil de la seva mare i l'arruïna sense voler

Malauradament, no tots els incidents relacionats amb tecnologia acaben tan bé com aquest. Aquesta noia va morir electrocutada en caure-li el mòbil a la banyera. La seva companya de pis la va trobar morta hores després.