Un nou incendi forestal a Collserola: cremen més de 3.000 metres quadrats a la serra de Collserola aquest diumenge a la tarda.

Incendi forestal a Collserola

Un petit incendi forestal s'ha declarat aquest diumenge a la tarda a la serra de Collserola, a tocar del barri barceloní de Canyelles. El foc s'ha concentrat en una zona de matolls a prop de la carretera Alta de Roquetes amb la ronda de la Guineueta Vella.

Més de 3.000 metres quadrats cremats

L'incendi ha cremat uns 3.000 metres quadrats de vegetació, no ha provocat ferits i tres dotacions dels Bombers de Barcelona l'han apagat, tot i que continuen remullant el terreny per evitar revifalles. La Guàrdia Urbana també ha col·laborat en les tasques d'extinció.

Incendi extingit i sense ferits

Actualment, el foc ja ha estat extingit i els Bombers de Barcelona ho ha explicat al seu compte de Twitter: "Hem extingit un incendi, a la zona de la carretera Alta de les Roquetes, que s'havia declarat a les 14 hores. L'equip ha constat de tres autobombes forestals, dos vehicles d'intervenció ràpida, un vehicle de comandament i una ambulància".

A més, els Bombers de Barcelona han explicat que la Guàrdia Urbana de Barcelona, també ha participat activament en l'extinció d'aquest incendi.

No és el primer incendi a Collserola

Es tracta del segon foc en quinze dies a la serra de Collserola. El 26 d'abril passat un incendi va cremar unes tres hectàrees a la zona de Sant Pere Màrtir, al camí de Finestrelles i dins el districte de les Corts.