Espectacular incendi en una casa a ple centre de Girona: el vídeo mostra la gran columna de fum, que es pot apreciar des de gairebé qualsevol punt de la ciutat.

Incendi a ple centre de Girona

Deu dotacions dels Bombers treballen des d'aquest dissabte al matí en un incendi en un habitatge situat al carrer Bellmirall del barri Vell de Girona. Segons informen els Bombers de la Generalitat, l'avís pel foc s'ha rebut a les 10:38. L'incendi afecta un immoble de planta baixa i dos pisos, i ha provocat una forta columna de fum negre.

Incendio Girona / Bombers

Gran incendi en una casa a ple centre de Girona / Bombers de la Generalitat

No hi ha cap víctima mortal ni cap ferit

La teulada de l'edifici ha quedat destrossada i per ara els efectius se centren en l'extinció del foc des de fora, ja que per dins podria veure's compromesa la seva seguretat.

Una persona confinada a l'immoble ha pogut sortir a l'exterior i, segons apunten els Bombers, ja no hi hauria ningú a dins. Els treballadors del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) també s'han desplaçat fins al lloc dels fets.

Vídeo de la columna de fum

Segons ha piulat l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, no hi ha danys personals a conseqüència de l'incendi. Els Bombers han hagut de desallotjar vuit persones que ja s'han reubicat, i ara els esforços se centren a apagar l'incendi.

Incendi a la Conca de Barberà

Malauradament, no és el primer incendi que es registra a Catalunya aquest 2021 i, de fet, fa uns dies, a la Conca de Barberà (Tarragona) es va registrar un gran incendi que va cremar moltes hectàrees de terreny forestal i que, actualment, encara no està extingit.