Un incendi crema totalment dos camions en un pàrquing de Reus, al Baix Camp. Vuit dotacions dels Bombers de la Generalitat lluiten contra les flames, que encara no se sap com s'han originat.

Espectacular incendi de camions a Reus

Els Bombers de la Generalitat han rebut un avís d'incendi quan faltaven cinc minuts per les vuit d'aquest vespre.

Uns camions que estaven aparcats en un pàrquing del carrer Pintor Fuster de Reus, al Baix Camp, han començat a cremar, donant lloc a un espectacular foc i fumarada.

 

De moment i segons informen els bombers, almenys dos camions han cremat totalment i altres quatre vehicles han hagut de ser retirats per evitar que resultessin afectats i frenar la propagació del foc. Vuit dotacions treballen en l’extinció d'aquest incendi, que encara es desconeix com s'ha originat.

Envestida mortal a un ciclista a Cambrils

També al Baix Camp, aquesta tarda els serveis d'emergències i els Mossos d'Esquadra han rebut un avís de sinistre, tal com ha informat el Servei Català de Trànsit.

Cap a les sis hores, una furgoneta ha envestit una bicicleta al punt quilomètric 1.141 de la carretera N-340, a l'altura de Cambrils, més concretament a Mont-roig del Camp.

Les dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques, SEM, que han acudit al lloc dels fets no han pogut fer res per la vida del ciclista envestit, de 74 anys i nacionalitat alemanya, que ha mort a conseqüència del xoc.

Detingut per conduir borratxo i provocar l'accident

Hores després, els Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit (ART) de Tarragona han detingut un home de 52 anys, nacionalitat espanyola i veí de Mont-roig del Camp com a presumpte autor d’un homicidi imprudent i un delicte contra la seguretat del trànsit.

Després del sinistre mortal, el conductor de la furgoneta ha estat sotmès a les proves de detecció d’alcoholèmia i ha donat com a resultat la taxa penal de 0,88 mg/l, motiu pel qual ha quedat detingut. Es preveu que l'arrestat passi durant les pròximes hores a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus.