Detenció surrealista a Xile: uns veïns enxampen un home robant un cotxe i l'immobilitzen enganxant-lo amb paper film en un fanal fins que venen els policies.

Immobilitzen un lladre amb paper film en un fanal

Els fets van passar el divendres cap a les 18:00 a Villa Alemana, una ciutat de Xile. Tot va començar quan un home de 45 anys va entrar a l'interior d'un cotxe amb la intenció de robar-lo. Quan els veïns es van adonar, el van retenir d'una manera molt curiosa: van agafar paper film i el van enrotllar en un fanal com si fos una eruga.

Estava intentant robar un cotxe

Tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, hi ha un home completament immobilitzat mentre les persones que en aquell moment es trobaven al carrer observen la surrealista escena com si res. Al cap d'una estona van venir els carabiners, que son els agents del cos policial de Xile.

Quan els policies van arribar al lloc dels fets, van poder comprovar que el lladre estava completament immobilitzat en un fanal, ja que els veïns, amb paper film, el van immobilitzar en enxampar-lo protagonitzant un robatori amb violència: estava intentant robar el cotxe al mig del carrer.

Té 17 antecedents per robatoris

Immediatament, els carabiners van treure el paper film del cos del lladre i se'l van emportar detingut. Van revisar els seus antecedents penals i van poder comprovar que ja havia estat detingut en ocasions interiors: concretament 17 vegades per robatoris, alguns d'ells de cotxes, com en aquesta ocasió.

Els agents han aprofitat l'ocasió per explicar que, sempre que sigui possible, cal avisar als carabiners, ja que detenir un home amb un historial delictiu tan ampli, pot ser perillós. Sigui com sigui, el vídeo s'ha fet molt popular i tothom ha comentat com ha estat de surrealista aquesta detenció.