Ridícul màxim per un jove que li demana matrimoni a la seva nòvia posant l'anell en una hamburguesa del McDonald's.

Anell en una hamburguesa del McDonald's

S'ha fet viral el vídeo d'un noi que li demana matrimoni a la seva nòvia col·locant l'anell en una hamburguesa, però el resultat no surt com esperava. Tal com es pot veure, al vídeo, gravat pel mateix noi, li posa l'anell a l'hamburguesa sense que ella s'adoni.

Propuesta matrimonio / Facebook enteratedealgo

Li demana matrimoni posant l'anell en una hamburguesa i fa un ridícul espantós / Facebook enteratedealgo

Tot seguit, la noia comença a menjar l'hamburguesa i, de cop i volta, veu que a l'interior del pa hi ha un anell i el comença a treure amb fàstic davant la mirada atònita de la seva amiga, a qui tampoc fa gaire gràcia aquesta curiosa troballa.

Li demana matrimoni i fa el ridícul

Al principi, la noia no relaciona l'anell amb la proposta de matrimoni i, tant ella com la seva amiga, pensen que deu ser d'alguna treballadora que li deu haver caigut. El seu nòvio li comença a llençar indirectes perquè s'adoni que li està demanant la mà.

Vídeo viral del nòvio

No obstant això, més enllà de seguir-li el corrent, comença a menysprear l'anell i a dir que és molt lleig i que mai acceptaria una proposta de matrimoni així i que, a més, el diamant molt probablement és fals: "Si t'han de donar un anell que li posin ganes, no és gens elegant", comenta la noia.

"Crec que m'he precipitat en demanar-li matrimoni d'aquesta manera, però ella m'agrada molt. No obstant això, crec que m'ha demostrat la seva veritable naturalesa. Crec que és molt interessada i tallaré amb ella. No és just que tracti així a les persones que obren el seu cor", comenta el nòvio indignat.