Brutal agressió a dos vigilants del metro de plaça de Catalunya de Barcelona: en el vídeo es pot veure com dos borratxos peguen una pallissa als vigilants de la línia 3.

Apallissen els vigilants del metro de plaça de Catalunya

Tot ha començat aquest divendres cap a les 15:15 a la parada de metro de plaça de Catalunya. Dos borratxos estaven intentant colar-se al metro i, a més, anaven sense la mascareta. Per aquest mateix motiu, els vigilants els han cridat l'atenció.

Ha estat en aquest moment quan ha començat l'agressió: els dos homes, que aparentment anaven sota els efectes de l'alcohol, s'han començat a comportar d'una manera molt agressiva: a un dels vigilants li han donat cop de puny al cap i puntades de peu i, tal com es pot veure al vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, un dels vigilants ha caigut a terra a causa de l'agressió.

Els dos borratxos detinguts

L'altre vigilant també ha estat agredit: li han trencat les ulleres després de pegar-li un cop de puny, informa Metrópoli Abierta. Immediatament, els passatgers del metro que en aquell moment es trobaven a l'estació, els han ajudat i han avisat els Mossos d'Esquadra, que han detingut els dos homes que, presumptament, han estat els responsables d'aquesta brutal pallissa.

 

Agressió a un vigilant a la Renfe de Sagrera

Malauradament, no és la primera vegada que els vigilants del metro i del tren de Barcelona son agredits per persones incíviques i, de fet, fa menys d'un mes, a l'estació de la Renfe de Sagrera, tres homes van pegar una brutal pallissa a un vigilant del vestíbul.