Passat un dels dies més festius i tradicionals de l'any, les xarxes socials s'omplen de vídeos de sopars, festes, regals i confinaments. Malgrat la gran divisió entre els que regalen per Nadal gràcies a Pare Noel o al Tió i els que esperen a l'arribada dels Reis, qualsevol excusa és bona per compartir emotius moments com el que s'ha fet viral.

La reacció viral a un regal de Nadal

En aquest cas el vídeo l'ha compartit a Twitter un usuari anomenat Cristian Loeffler. A la seva publicació adjunta un vídeo del seu avi.

L'ancià, assegut a la taula després del dinar de Nadal i amb una cançó de Joaquín Sabina de fons, rep de sobte un regal inesperat.

El protagonista de la història desembolica un paper vermell per descobrir una capsa plana i negra amb l'escut de l'Atlètic de Madrid, que ja el deixa impressionat i desencadena el plor i l'emoció.

Entre llàgrimes i sense poder reprimir-se, deixa que li obrin la capsa per veure el regal, i el que troba dins el sumeix en la màxima emotivitat.

Un avi futboler romp a plorar

Es tracta d'una samarreta del club madrileny, que segueix de tota la vida, tal com afegeix el seu net tuitaire juntament amb el vídeo: "Per entendre el que passa, cal haver plorat dins del Calderón, que és casa meva. O del Metropolitano, on plorava el meu avi amb el meu pare de la mà."

Amb les mans al cap i sense deixar de plorar fa gestos a la família perquè el deixin viure el moment, ja que li diuen que el miri, que el tregui i l'ensenyi a càmera.

Finalment, ho fa i remata: "No us imagineu el que us agraeixo això". La seva reacció ha provocat milers de comentaris i en 24 hores ja compta amb més de 3.000 retuits i més de 14.000 "m'agrada".

La reflexió d'un home en la seva última cita per renovar el DNI

Fa tot just dos dies, un altre home es feia viral amb una reflexió que va regalar a la funcionària que li renovaria el DNI per última vegada.

I és que, per diversos motius, les persones que siguin majors de 70 anys en el moment de la següent renovació del document d'identitat ja no han de fer-ho més. Únicament l'han de canviar en cas que hi hagi un canvi de domicili.

Quan la dona li va explicar això al senyor, ell li va contestar: "Vaja, sembla que va arribant el final del meu camí, i mira, se m'ha fet curtet, així que només puc dir-te que visquis el més feliç que puguis", va compartir l'empleada a les seves xarxes socials.