Un nou vídeo d'Anna i Olivia jugant juntes ja circula per les xarxes de forma massiva. La mare ha difós el vídeo de les seves filles desaparegudes i fonts de la investigació confien que amb aquestes imatges es pugui arribar al major nombre de persones possibles per facilitar la seva identificació. És el segon vídeo que comparteix la mare d'Anna i Olivia amb l'esperança que apareguin com més aviat millor.

Les imatges no amaguen cap pista sobre el seu parador. Es pot veure les dues nenes en actitud afectuosa i jugant sobre un llit. En el dia d'avui fa deu dies que estan desaparegudes juntament amb seu pare, Tomás Gimeno. Totes les hipòtesis de la investigació continuen obertes.

Beatriz Zimmermann, mare d'Anna i Olivia, a Tomás

Beatriz Zimmermann, la mare de les nenes Anna i Olivia, d'1 i 6 anys, ha escrit una emotiva carta a la seva exparella, Tomás Gimeno, demanant-li que no les faci patir i les torni a casa.

Li demana a Tomás que "desisteixi i no els faci patir, perquè elles no tenen culpa de res" i estaran desitjant veure-la "desesperadament". Beatriz, que fa uns dies va assegurar que pensava que les seves filles estaven bé, també agraeix "al món sencer" la "increïble col·laboració" en la recerca de les petites.

Anna i Olivia desaparegudes / Ministeri d'Interior

Anna i Olivia desaparegudes / Ministeri d'Interior

Interpol busca les menors

L'Organització Internacional de Policia Criminal, Interpol, afegeix les nenes desaparegudes juntament amb seu pare a Tenerife en la seva llista de persones més buscades amb notificació groga d'urgència per ser menors. Paral·lelament, la Guàrdia Civil prossegueix amb la recerca i investigació del cas i un nou testimoni reforça la teoria del segrest per part de Tomás Gimeno.

Segons informa Mediaset, la declaració clau en els últims dies ha estat la del vigilant de seguretat del port de la Marina de Tenerife, que va ser l'últim en veure Tomás abans de salpar en una petita embarcació de la seva propietat. El vigilant ha explicat que "controlem qui entra i el vaig veure arribar. Estic segur que les nenes no anaven al cotxe".

Tomás Gimeno / El Caso

Tomás Gimeno / El Caso

Tomás va salpar, però "va tornar nerviós a les 23:30. Buscava un carregador al cotxe i va haver de comprar-lo". Els amics de Tomás confirmen al mateix mitjà que la seva hipòtesi és que el pare va embarcar a les seves filles en una altra platja abans de tornar per carregar el mòbil.

Ara es rastregen els moviments de vaixells en els quals va poder anar-se'n Gimeno amb les nenes amb ajuda d'algun còmplice. Concretament, es busca un veler que des de Las Palmas va fondejar a Candelaria dimarts i de matinada va posar rumb a l'Àfrica. Altres fonts afirmen que la seva destinació podria ser Sud-amèrica. Ara per ara, molta incertesa. 10 dies desaparegudes ja.