Un noi ha denunciat una agressió homòfoba a Mataró (Maresme) i ha demanat col·laboració ciutadana per localitzar els presumptes autors dels fets, que el van apallissar al mig del carrer i li van robar la motxilla.

Agressió homòfoba per la Castanyada a Mataró

Els fets van passar el dilluns de matinada a la zona de Pla d'en Boet a la capital del Maresme. Segons ha denunciat la víctima als Mossos d'Esquadra, l'agressió es va produir quan estava celebrant la Castanyada. L'home es trobava una amiga quan, presumptament, dos joves els van començar a perseguir i a agredir i li van robar la bossa.

La víctima descriu com són els agressors i demana col·laboració ciutadana per trobar-los

Segons explica la víctima, el primer agressor és un home d'uns 28 anys amb el cabell curt i morè, que mesura aproximadament 1,65 metres i és de complexió grassa. En el moment dels fets, anava vestit de carnisser, amb la cara tacada de sang, texans i sangs. A més, portava unes vambes semblants a les Stan Smith. 

La víctima també explica que el segon agressor és un home d'uns 25 anys disfressat de Jòquer, més prim que el primer i més alt: mesura, aproximadament, 175 i també té el cabell morè. També ha aprofitat l'ocasió per explicar que tots dos tenien accent català i que pensa que podrien ser de la capital del Maresme, ja que estaven buscant el McDonald's.

Els agressors expulsats de Classic per abusadors i assetjadors

La víctima de l'agressió ha explicat que els dos presumptes autors dels fets estaven a la discoteca Classic Mataró i que "van estar tota la nit molestant a la gent. Concretament a les noies, a les quals els tocava el cul sent molt pesats", explica a Instagram, on ha aprofitat l'ocasió per dir que per aquest mateix motiu, els van expulsar del local.

Col·laboració ciutadana per trobar els presumptes agressors homòfobs

De moment, no hi ha cap detingut pels fets i, en cas que els aconsegueixin localitzar, es podrien enfrontar a penes de presó i a sancions econòmiques molt elevades acusats d'un delicte de lesions i un altre d'odi. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre aquest cas, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra, que han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.