Un vaixell turístic ha acabat naufragant aquest dissabte després de patir un accident davant la costa de Fuerteventura, provocant un gran ensurt en totes les persones que en aquell moment hi havia a bord. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de dos quarts de tres de la tarda, quan l'embarcació El Majorero, que s'encarrega de fer el trajecte entre l'illot de Los Lobos i el municipi de Corralejo, al nord de Fuerteventura, ha xocat contra unes roques del fons marí. L'impacte ha provocat que es trenqués el vidre que hi ha a la part inferior del vaixell, que funciona com a mirador panoràmic a la zona d'estribord, fent que comencés a entrar aigua de manera abundant.

Els passatgers i tripulants han estat evacuats

En el moment del xoc hi havia 47 passatgers al vaixell, a més dels cinc membres de la tripulació, que estaven gaudint del viatge i que han començat a espantar-se en veure que l'embarcació es començava a omplir d'aigua i s'estava enfonsant. Afortunadament, l'impacte s'ha produït quan ja estaven arribant a l'illot de Los Lobos i un altre vaixell que feia el mateix trajecte, el Celia Cruz, ha pogut rescatar totes les persones que hi havia a bord abans que fos massa tard, tal com ha anunciat la naviliera Nortur, propietaria del vaixell naufragat. Des de la companyia apunten que no s'ha produït cap dany personal i que tot es limita a les afectacions a l'embarcació. 

Un cop tothom ha estat evacuat i portat a terra, alguns dels passatgers han optat per quedar-se a l'illot i visitar-lo, mentre altres han decidit tornar al municipi de Corralejo després de la desagradable experiència que han hagut de viure. Pel que fa a l'embarcació, ha quedat fondejada a la platja de la Concha de Los Lobos. La ruta que realitzava el vaixell en el moment dels fets és una de les excursions turístiques més habituals a l'illa i de les més demandades entre els ciutadans que la visiten.