Quatre turistes russos han aparegut morts dins de la sauna d'un complex hoteler situat a la ciutat de Tirana, a Albània. Els cadàvers dels quatre morts van ser trobats durant la nit del divendres 15 d'octubre i pertanyen als membres d'una família.

Una família mor en una sauna a Albània

Segons han pogut conèixer diversos mitjans locals, els cossos sense vida pertanyen a una parella de 60 i 59 anys, a la seva filla de 31 anys i al marit d'aquesta de 37 anys. Pel que sembla, els quatre familiars haurien mort dins de la sauna després d'haver demanat diverses begudes i diverses peces de fruita al servei d'habitacions del centre hoteler.

Sauna fuet Kateryna Petrova

Sauna / Arxiu

Els cadàvers van ser trobats per un treballador del propi hotel, que va ser l'encarregat de portar les consumicions fins a la sauna on es trobava la família. El treballador es va apropar fins a la zona en la qual es trobaven els quatre turistes i els va avisar que ja tenien les seves consumicions a la porta de la sauna. No va rebre resposta i va obrir la porta per comprovar què passava. Va topar de cara amb els quatre cadàvers.

Tot just trobar-los, els treballadors de l'hotel van trucar a la policia, que ara treballa en la investigació.

Principal hipòtesi de la mort

La primera hipòtesi que sostenen els agents de policia és que la família hagués pogut morir després d'intoxicar-se amb els vapors de la sauna, recull Telecinco.

Tanmateix, no descarten cap altra hipòtesi. Per això han començat a interrogar el personal de l'hotel. També els han realitzat anàlisis toxicològiques als cossos sense vida de la família per determinar la causa de la mort. ​