A escassos dies de Nadal i en plena era d'internet, comencen els aclaparaments per felicitar els nostres contactes, generalment per WhatsApp. Per evitar ser molt deixats, l'ideal és personalitzar una mica el missatge i no enviar una difusió plena d'emoticones i buida d'emoció o sentiment.

El truc de WhatsApp per programar missatges

I per assolir aquest ideal, la realitat és que podem estar fins i tot hores redactant missatgets, perdent temps de la celebració més esperada.

Tanmateix, hi ha un truc que ens permet escriure els textos amb temps i programar-los perquè s'enviïn automàticament.

Aquest hack ens permet treure'ns de sobre el destorb de fer-ho en el moment, de confondre'ns de xat, d'enviar missatges a qui no volem i un llarg etcètera d'absurds en aquests moments tan assenyalats.

Wasavi per a Android, l'aplicació definitiva

I no només serveix per a Nit de Nadal, sinó per a Nit de Cap d'Any, Reis o qualsevol altra celebració.

A diferència d'altres trucs de WhatsApp que es fan directament des de l'aplicació, en aquest cas és necessari descarregar una aplicació. Es diu Wasavi i pot baixar des de Google Play per als dispositius Android.

Quan la tinguem descarregada, caldrà acceptar la sol·licitud de donar-li permís sobre la llista de contactes. Llavors caldrà prémer el símbol "+" i seleccionar la persona a qui anirà destinat el WhatsApp, seleccionar data i hora i escriure el missatge, al qual podràs afegir imatges i vídeos.

Missatge eliminat WhatsApp

Aquest truc serveix per no equivocar-se'ns de xat amb les presses / Arxiu

Una vegada enllestit, caldrà prémer "enviar" i activar la funció perquè l'aplicació ens llanci una notificació minuts abans que s'enviï de forma automàtica. Fins aquell moment es podrà editar el text, sempre que no s'hagi enviat encara.

Scheduling o Skedit per a iOS

Si, d'altra banda, comptem amb un sistema operatiu iOS, l'aplicació a descarregar en l'App Store és Scheduling o Skedit. Després de baixar-la i obrir-la, cal donar-lo permís sobre WhatsApp i obrir el menú desplegable prement "+".

Al menú cal seleccionar WhatsApp i omplir tots els camps, afegint els destinataris, el text i la imatge de felicitació. Llavors caldrà programar-la per al 24 a les dotze de la nit o per al moment que considerem més oportú.