Troben morta una noia de 19 anys a la presó de Brians 1, a Sant Esteve de Sesrovires (Baix Llobregat). La jove estava complint condemna per haver comès diversos delictes i per haver-se saltat una ordre d'allunyament.

Una noia de 19 anys se suïcida a la presó

L'Ana és una presa de 19 anys s'ha suïcidat aquest dissabte a la presó de Brians 1, a Sant Esteve de Sesrovires. Segons fonts penitenciàries, la jove complia una pena de 27 mesos per cinc delictes i s'havia saltat una ordre d'allunyament. En el moment de la seva mort es trobava al Departament Especial de Règim Tancat (DERT).

Havia incomplert una ordre d'allunyament

L'Ana, que havia ingressat a presó per incomplir una ordre d'allunyament cap a la seva àvia, havia estat molts anys en centres de menors, estava molt sola, no rebia visites i només tenia alguna trucada esporàdica, segons informa la Cadena Ser.

John McAfee també es va suïcidar en aquesta presó

El Departament de Justícia ha obert una informació reservada, tal com estableixen els protocols, que haurà de confirmar el motiu de la mort. Tot apunta, però que es tracta d'un suïcidi. És el segon suïcidi en els darrers deu dies. El passat 23 de juny, van trobar mort a la seva cel·la de Brians el creador de l'antivirus McAfee, John McAfee, de 75 anys, que esperava extradició als EUA.

Cárcel / Pixabay

Una noia de 19 anys se suïcida a la presó de Brians 1 / Pixabay

Un intern mort i quatre ferits a Figueres

Per si no fos poc, el 27 de juny es va produir un altre incident en una presó catalana, a la de Puig de les Basses de Figueres (Alt Empordà): un intern va calar foc en una cel·la i altres quatre persones van resultar ferides. L'autor de l'incendi va morir i s'ha obert una investigació per esbrinar més detalls i esclarir els fets.