La Yolanda Mendez és una dona de 46 anys que ha estat trobada morta en estranyes circumstàncies en una platja d'Algesires (Cadis).

Dona de 46 anys desapareguda a Algesires

Yolanda Mendez, de 46 anys, va desaparèixer el divendres, tres dies després del seu aniversari i, l'últim cop que va ser vista, va ser a les 10:00 a Algesires. Quan la seva família va veure que anaven passant les hores i que no apareixia, es van començar a preocupar i van trucar la policia.

La van estar buscant durant dos dies i, finalment, el diumenge, la van trobar morta en estranyes circumstàncies en uns penya-segats de la platja d'El Rinconcillo. Els familiars i amics de la Yolanda encara no donen crèdit a què ha passat. La Yolanda, del barri del Cobre, tenia dos fills: Alexandra, una jove, i un adolescent, el Roberto, els quals encara estan assimilant tot el que ha passat.

Troben morta a Yolanda Mendez

La Yolanda era una persona molt estimada per la seva família i, la seva filla gran, l'Alexandra, mostrava el seu amor cap a la mare a les xarxes socials: "Tu ets la que mai falla, la que mai llença la tovallola, la que m'ensenya cada dia a ser una millor persona", comenta la jove.

Yolanda Mendez / Facebook

Yolanda Mendez ha estat trobada morta en una platja d'Algesires (Cadis) / Facebook

Actualment, es desconeixen quines han estat les causes de la misteriosa mort de la Yolanda i cal esperar els resultats de l'autòpsia per esbrinar-ho. Els agents de la Policia Nacional han obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.