Troben morta a Yolanda Méndez, una dona de 46 anys que va desaparèixer el divendres a Algesires (Cadis) i els policies investiguen la causa de la mort.

Desapareguda de 46 anys morta a Algeciras

Yolanda Méndez va desaparèixer el divendres 18 de febrer, a Algesires (Cadis) i, dos dies desprès, aquest diumenge, l'han trobat morta en una zona de penya-segats de la ciutat.

El seu cadàver ha estat trobat en el passeig de la Cornisa, darrere la pista d'atletisme Enrique Talavera, en una zona amb penyasegats. Els policies s'han desplaçat fins al lloc dels fets i han fet l'aixecament del cadàver.

Troben el cadàver de Yolanda Méndez

"Tots confiàvem que aquesta desaparició es resoldria de la millor manera, però desgraciadament no ha estat així. Per això, en aquests moments de tant de dolor, només podem estar al costat de la família de Yolanda, dels seus amics i veïns del barri", diu José Ignacio Landaluce, l'alcalde d'Algeciras.

La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Cal esperar als resultats de l'autòpsia i els agents no descarten cap hipòtesi.