Troben viva la Marina, la dona que va desaparèixer el divendres a Barcelona. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, l'han localitzat a l'hospital de Bellvitge.

Marina Cortés Palau

La Marina Cortés Palau és una dona de 51 anys que va desaparèixer el divendres al carrer Rocafort de Barcelona: havia d'anar al metge a fer-se un TAC i se li va perdre el rastre. Va ser la seva companya de pis qui va presentar la denúncia a SOS Desaparecidos per fer-ne difusió.

Marina Cortés localizada / SOS Desaparecidos

Localitzen la Marina, desapareguda a Barcelona, a l'hospital de Bellvitge / SOS Desaparecidos

Localitzada a l'hospital de Bellvitge

Tothom estava molt preocupat per localitzar-la, ja que la Marina necessita medicació i té problemes cardíacs, d'hipertensió i de memòria. Afortunadament, ja l'han localitzat: estava desorientada a l'hospital de Bellvitge, segons ha pogut saber ElCaso.cat.

Des de SOS Desaparecidos remarquen la importància de la col·laboració ciutadana per aconseguir localitzar les persones desaparegudes. En aquesta entitat, tenen assistència les 24 hores del dia per si algú té alguna pista d'alguna persona a qui se li ha perdut el rastre.

El Julián fa cinc mesos que ha desaparegut

Aquest diumenge va fer cinc mesos de la desaparició del Julián, un jove de 22 anys que va ser vist per última vegada el 6 de gener: va sortir de festa a Montserrat i se li va perdre el rastre entre Collbató i el Bruc Residencial. Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que truqui immediatament a Emergències 112.

Nenes segrestades a Tenerife

L'Anna i l'Olivia són dues nenes que fa més d'un mes que ningú sap on estan: el seu pare, Tomás Gimeno, les va segrestar i li va enviar un missatge a la seva ex i mare de les menors, avisant-la que no les tornaria a veure. Tot i els operatius que s'han iniciat per localitzar-les, el dia d'avui, encara no se sap on poden estar.

Anna y Olivia desaparecidas / Ministerio de Interior

L'Anna i l'Olivia són dues menors que han estat segrestades pel seu propi pare a Tenerife / Ministeri d'Interior

Dona desapareguda a Vilassar de Mar

Un altre cas d'una desaparició sense pistes és la de la Sandra Culli, una dona que va desaparèixer a Vilassar de Mar (Maresme) el dia de Sant Esteve: va anar a donar una volta i, des de llavors, ningú sap on està. Descarten que es tracti d'una desaparició voluntària i els seus familiars i amics estan molt preocupats, ja que li han perdut completament el rastre.