Melchor Roldán Vega, veí de Terrassa de 34 anys desaparegut el passat 9 de juny a la localitat barcelonina de Sant Llorenç Savall, ha aparegut mort en una muntanya del municipi barceloní, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac.

Apareix mort Melchor Roldán

Agents de Mossos d'Esquadra, acompanyats d'una unitat canina, han trobar el cos sense vida del jove.

Els especialistes forenses han determinat que la mort de Roldán hauria estat accidental. El jove no presentava signes de violencia.

SOS Desaparecidos, associació de suport i difusió de casos de persones desaparegudes que va denunciar el cas, ha confirmat la seva tràgica resolució durant aquesta tarda. La plataforma d'ajuda a familiars ha informat que s'havien organitzat un parell de batudes amb la finalitat de trobar Roldán i que, en una d'aquestes, la brigada ha detectat el cadàver.

Desaparegut des del 9 de juny

L'última vegada que Roldán va ser vist, almenys que se'n tingui constància, portava una samarreta màniga llarga, mànigues blau fosc i resta blau clar; uns pantalons de treball blau marí; botes de seguretat negres; i una màscara negra amb un dibuix d'una calavera color blanca, segons la descripció de SOS Desaparecidos. 

Melchor Roldán / SOS Desaparecidos

Melchor Roldán / SOS Desaparecidos

L'única pista sobre el seu cas va ser l'aparició del seu cotxe en una urbanització de la vila on se li havia vist per última vegada, relata Metropoli.