La Policia Nacional investiga la mort d'una noia que aquest dimecres va aparèixer assassinada al mig del carrer al municipi de Torremolinos, a Màlaga. La troballa es va produir poc després de dos quarts de dues de la matinada per un grup de joves que anava cap a casa seva. El cos estava al costat d'un pas de vianants a l'entrada d'una urbanització, en una zona molt transitada per vianants, especialment de dia. Una patrulla de la Policia Local va ser la primera a arribar al lloc i va avisar el 061, però les maniobres de reanimació dels sanitaris no van servir per salvar-li la vida. De fet, tot sembla indicar que feia hores que havia mort.

La jove va morir asfixiada

La jove, d'entre uns 20 i 30 anys, tenia senyals evidents d'haver mort asfixiada. Al seu costat hi havia una bossa de mà pràcticament buida i no portava cap mena de documentació a sobre, motiu pel qual no ha pogut ser identificada, tal com ha avançat el Diario Sur. En haver-hi indicis de mort violenta, els agents municipals van alertar la Policia Nacional i la comitiva judicial, que es va fer càrrec de l'aixecament del cadàver. La Policia Científica va acordonar la zona i va recollir proves i vestigis que puguin ajudar en la investigació del crim. Segons els primers indicis, la noia havia mort poques hores abans de la troballa i va ser abandonada de matinada al mig del carrer.

El cos sense vida va ser traslladat en un primer moment a l'Hospital Clínic Universitari de Màlaga, on li van fer diverses radiografies per comprovar si tenia altres signes de violència interns. Posteriorment, el van portar a l'Institut de Medicina Legal perquè li practiquessin l'autòpsia, en la qual s'ha confirmat una mort criminal per asfíxia. A hores d'ara, s'està a l'espera dels resultats de les anàlisis per determinar si havia consumit alguna substància o algun tipus de verí. Els investigadors han descartat que es pugui tractar d'un crim masclista.