Troben sa i estalvi un avi desaparegut a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) aquest dimarts.

Troben un avi a l'Espluga de Francolí

Els Bombers han localitzat sa i estalvi un avi que s'havia desorientat aquest dimarts a l'Espluga de Francolí. L'home volia anar de casa al camp, però les hores anaven passant i no tornava i, per aquest mateix motiu, la seva família es va començar a preocupar.

Bombers Generalitat / Carles Palacio

Troben viu un avi que s'havia desorientat a l'Espluga de Francolí (Conca de Barberà) / Carles Palacio

Denuncien la desaparició dimarts a la tarda

Cap a les 18:17, van decidir anar a comissaria per denunciar la desaparició i, immediatament, els Bombers de la Generalitat el van començar a buscar. Finalment, després de quatre hores de cerca, per fi l'han aconseguit trobar viu.

A la cerca de l'avi, a més dels Bombers, s'hi van sumar els Mossos d'Esquadra, l'Agrupació de Defensa Forestal, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), voluntaris de Protecció Civil de Montblanc (Conca de Barberà) i de Valls (Alt Camp), segons informen els Bombers de la Generalitat al seu compte de Twitter.

L'han aconseguit trobar viu

Les xarxes socials s'han inundat de missatges de felicitacions tant pels Bombers com per totes les persones que han participat en la cerca de l'avi que, afortunadament, l'han aconseguit localitzar viu aquest dimarts a la nit.

Avi de 95 anys desaparegut a Banyoles

Fa poc més d'una setmana, també va desaparèixer un avi, en aquest cas, un home de 95 anys a Banyoles (Pla de l'Estany) i, finalment, després de tota una nit de cerca, per fi el van aconseguir localitzar viu, amb signes d'hipòtèrmia, en una zona de Fontcoberta.