Troben en una finca rústica de Riudecols, Baix Camp, uns ossos humans embolicats en un plàstic. Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i encara es desconeix la identitat del cadàver.

Troben ossos humans embolicats en un plàstic a Riudecols

Aquest dijous a la tarda, una persona que estava netejant la seva finca rústica, situada a la zona de Les Irles del terme municipal de Riudecols, a la comarca tarragonina del Baix Camp, va trucar els Mossos d'Esquadra.

El motiu de l'avís era que havia trobat unes restes òssies humanes embolicades en un plàstic, segons ha avançat TV3 i ha confirmat l'Agència Catalana de Notícies.

Arran de la troballa, la policia catalana ha obert una investigació per esclarir la identitat de la víctima, les causes de la mort i el perquè de la seva ubicació a la finca embolicat en un plàstic.

Pescadors troben el cos d'una dona surant en la costa de Xàbia

També aquest dijous cap a les set de la tarda, uns pescadors que es trobaven 24 quilòmetres mar endins a la costa de Xàbia, Alacant, van trobar un cos surant al mar.

Es tractava del cadàver d'una dona, tal com s'ha pogut confirmar avui arran la primera inspecció del forense.

Buzo GEAS / Guardia Civil

Uns pescadors van trobar aquest dijous el cos d'una dona vestida amb neoprè surant a la costa de Xàbia, a Alacant / Europa Press

El cos vestia un neoprè que li cobria tot el cos i es trobava en un avançat estat de descomposició. De fet, s'estima que feia dos o tres mesos que hi era al mar i és per això que la seva identificació és complicada.

Les causes i circumstàncies de la mort s'hauran d'esclarir després de l'autòpsia. De moment, els investigadors rastregen les denúncies per desaparició en totes les localitats de la mediterrània al país, encara que segurament s'ampliï a altres països com Itàlia i França.