Detenen tres joves a Grècia per segrestar i violar una noia de 25 anys que estava embarassada. Un quart violador implicat en els fets ha aconseguit fugir i l'està buscant la Policia.

Segresten una embarassada a Grècia

Els fets han passat aquest dimecres a Atenes, la capital grega. Tot va començar quan el conductor d'un taxi va veure una jove de 25 anys, embarassada de tres mesos, i la va pujar al seu cotxe contra la seva voluntat.

Embarazada / Pexels

Segresten i violen una dona embarassada a Grècia / Pexels

Detenen tres dels quatre violadors

Afortunadament, la víctima va aconseguir fugir dels violadors i demanar ajuda a la Policia i, al cap de poques hores, tres dels quatre violadors van ser detinguts pels agents. El quart agressor sexual, que presumptament és el conductor del taxi, ha fugit i l'estan buscant: les úniques dades que es tenen d'ell és que, igual que la resta de violadors, és d'origen pakistanès i està en crida i cerca.

La policia ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets. Els quatre presumptes violadors es podrien enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó per un delicte d'agressió sexual i de segrest. Qualsevol persona que tingui alguna pista sobre on podria estar el quart violador, que ho notifiqui immediatament a la Policia de Grècia.

Un home detingut per violar nenes a Grècia

Malauradament, no és la primera vegada que hi ha una violació mediàtica a Grècia i, de fet, el mes de maig van detenir un home de 34 anys per, presumptament, haver violat a diverses nenes menors d'edat i una dona de 22. La Policia també ha obert una investigació en aquest cas i estan inventant esbrinar si hi ha més víctimes d'aquest depredador sexual. 

Tres homes droguen, violen i assassinen una menor a Roma

A Roma aquest mes s'ha rebut una sentència històrica per tres homes que fa tres anys van violar, drogar i assassinar a Desiréé Mariottini, una nena de 16 anys. Dos d'ells s'enfronten a cadena perpètua i altres dos a penes de més de 20 anys de presó.