Almenys tres persones han resultat ferides aquest dimecres en una explosió a la central de la cadena de supermercats alemanya Lidl, a Neckarsulm (Alemanya). El portaveu de la Policia d'Heilbronn, Gerald Olma, asegura que "probablement es tracta d'un paquet bomba o d'una carta bomba".

Tres ferits en l'explosió a la central de Lidl

Segons ha informat la policia local, el succés s'ha produït sobre les 14.50 hora local (13.50 GMT) i podria haver estat ocasionat per un enviament amb explosius que manipulava un empleat.

Un total de 100 persones han estat evacuades de la seu -que es troba en un polígon industrial- després de l'explosió i sobre les 16.30 h un equip d'artificiers de la policia ha accedit a l'edifici per investigar el succeït. Les primeres estimacions afirmen que es pot tractar d'un "paquet o carta bomba".

Lidl explosió / @disclosetv

Tres ferits en l'explosió a la central de Lidl / @disclosetv

Els tres ferits, dos de lleus i un de greu, han estat traslladats a centres hospitalaris propers. Fins al lloc dels fets s'han desplaçat un gran nombre d'ambulàncies, equips de bombers i cotxes de policia. També es'ha mobilitzat un helicòpter medicalitzat.

Nova explosió amb un paquet bomba

Aquest dimarts es va produir una altra explosió amb un ferit en un magatzem d'alimentació d'Eppelheim, una localitat a 60 quilòmetres de la central de Lidl, causada presumptament també per un paquet bomba. De moment es desconeix si ambdós successos estan relacionats.

La policia no té coneixement que l'empresa hagi rebut amenaces prèvies o que estigués sent objecte d'un xantatge. Lidl no s'ha posicionat de moment sobre l'explosió.