La Policia Local de Torredembarra (Tarragonès) ha detingut un home que va trencar dos cops una ordre d'allunyament contra una veïna, a la qual va amenaçar de mort amb un ganivet per una disputa de convivència a l'edifici on viuen. El presumpte agressor va ser detingut per primer cop el passat 12 d'abril i va quedar en llibertat amb la prohibició d'apropar-se a la dona. No obstant això, va intentar agredir-la dues vegades més, i a hores d'ara continua a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell, els quals han obert diligències contra ell.

Intenta apunyalar la seva veïna

La primera de les tres detencions va tenir lloc el passat 12 d'abril. Aquell dia, cap a dos quarts de quatre de la tarda, els serveis d'emergència van rebre un avís alertant d'una agressió amb arma blanca al carrer Pompeu Fabra de Torredembarra. La Policia Local va poder intervenir a temps i la dona no va resultar ferida. L'atacant va quedar arrestat i posat en llibertat hores més tard, amb una ordre d'allunyament contra la veïna agredida com a mesura cautelar.

Fent cas omís de l’ordenança del jutge, l’home va tornar a intentar agredir la dona, el dia 14 d’abril, cap a les deu de la nit. En aquesta ocasió, va accedir al pis d’ella situat a l’avinguda Lluís Companys. La Policia Local va tornar a actuar amb rapidesa, i se’l van emportar novament a comissaria. Tot i haver trencat l’ordre d’allunyament i haver entrat per la força al domicili de la víctima, va tornar a quedar en llibertat.

L'últim intent d'agressió va tenir lloc el passat diumenge 16 d'abril. L'home va tornar a entrar al pis de la seva veïna amb un ganivet de grans dimensions. Segons les declaracions de la dona, el presumpte agressor l'havia atacada en aquesta ocasió com a represàlia per haver-lo denunciat. Després de quedar novament arrestat, la Policia Local el va traslladar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra del Vendrell, que han assumit la investigació del cas i han obert diligències contra l'home, que continua retingut a dependències policials.