Nou capítol en l'entramat judicial i serial d'Angela Dobrowsky, dona del famós productor televisiu Josep Maria Mainat, acusada d'intentar assassinar-lo. Fa uns dies saltava la noticia de que Angela havia rebut una pallissa a la presó on residia de forma provisional, a Can Brians, des de principis d'any. Les relacions d'Angela amb algunes de les recluses han fet que els Serveis Penitenciaris l'hagin traslladat al centre barceloní de Wad-ras.

Traslladen Angela Dobrowolski per evitar riscos

El trasllat va ser efectuat aquest dijous al matí, relata la cadena SER. Oficialment, l’argument principal és que canvia de penal “per evitar relacions tòxiques entre internes”.

Angela, la dona acusada de voler matar a Josep Maria Mainat

Angela, la dona acusada de voler matar a Josep Maria Mainat / TV3

Aquest episodi és degut al conflicte que fa uns dies va haver-hi a Can Brians. Angela va haver de ser atesa de les ferides i passar una nit a la infermeria, després de ser agredida per un grup de preses. Segons les informacions de les Institucions Penitenciàries l'agressió estaria motivada per un deute que Dobrowolski ha contret a la presó.

Això no obstant, el trasllat també vindria motivat per una "enganxada amb una altra interna al pati” que li hauria causat “una esgarrapada” a l’ex del productor, segons el departament de Justícia, recull Tot Barcelona

Angela Mainat

De totes maneres, el departament afirma que aquest trasllat és una mesura de prevenció perquè Angela trenqui amb aquestes relacions i aquesta dinàmica negativa i perjudicial. 

A presó des del dia 6 de gener

Angela Dobrowolski és a presó des del dia 6 de gener, el dia de Reis. Aquell dia van enxampar-la per segon cop tractant d'entrar a casa de Josep Maria Mainat, va ser detinguda i el jutge va decidir que havia d'ingressar a presó. A tot això, Angela està sent investigada per un presumpte intent d'assassinat.

Josep Maria Mainat / EFE

Josep Maria Mainat / EFE

Segons la versió dels Mossos, que la seva defensa impugna, la dona va subministrar una dosi d'insulina al seu marit, Josep Maria Mainat, per intentar-lo matar. Va passar a la casa que els dos compartien, a Horta, el dia abans de Sant Joan de 2020.

Les investigacions segueixen i no paren d'aparèixer nous capítols dignes d'una agra telenovel·la. Precisament la setmana passada Angela va rebre bones notícies del seu procés judicial: els metges forenses han posat en qüestió quina podia ser la causa de la hipoglucèmia que va patir Mainat, que en un principi s’havia atribuït a una injecció d’insulina facilitada a propòsit per la seva dona. Hi haurà més diligències judicials.