Segon menor mort per ofegament a les platges de Benicàssim en només unes setmanes. Aquest dissabte al migdia, el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU) va rebre un avís que alertava de dues persones, un nen de vuit anys i la seva àvia, que havien perdut peu quan es banyaven a la platja de l'Almadrava d'aquest municipi de Castelló i necessitaven assistència mèdica urgent. Fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius sanitaris amb una ambulància del Samu, però les maniobres de reanimació practicades al nen no van tenir efecte i, desgraciadament, van haver de confirmar la seva mort. 

S'estava banyant amb l'àvia quan van perdre peu 

Les primeres informacions indiquen que el menor estava a la platja amb la seva família, d'origen ucraïnès, i va entrar a l'aigua acompanyat de la seva àvia, tot i que hi havia bandera groga a aquella hora, poc abans de l'una. Malgrat això, al principi tot anava bé, fins que àvia i net van avançar fins a una zona on la sorra era irregular i van deixar de tocar el fons amb els peus. Tots dos van començar a ofegar-se quan la resta de la família, que es trobava a la ribera, va adonar-se que necessitaven ajuda i van cridar als socorristes.

Els vigilants van llençar-se al mar amb la moto d'aigua per poder arribar al més aviat possible fins a on estaven les víctimes, i van aconseguir treure-les a la sorra. L'àvia també patia símptomes d'ofegament, però va recuperar el coneixement. Pel que fa al nen petit, havia empassat molta aigua i no respirava, entrant en parada. Els socorristes, primer, i els sanitaris del Samu, després, van intentar revertir l'aturada, però no va ser possible. 

Desafortunadament, aquesta no és l'única mort els últims temps d'un menor per ofegament a la localitat. El passat 10 de maig, un adolescent de 16 anys va perdre la vida durant un joc amb els amics que consistia a fer apnea, és a dir, veure qui aguantava més temps sense respirar sota l'aigua. El noi, originari de Galícia, va perdre el coneixement durant el seu torn i va acabar ofegant-se.