Una dona ha estat detinguda a la ciutat de Màlaga després de calar foc a casa seva minuts després d'haver tingut una discussió amb el seu fill de 18 anys. Els fets van tenir lloc aquest passat dissabte, al voltant de dos quarts d'una del migdia, a l'àtic d'un edifici de nou plantes ubicat al carrer José María Freuiller, quan tots dos es van barallar per motius que no han transcendit. El noi, amb la ràbia encara dins, va agafar el mòbil i la cartera i se'n va anar a donar una volta en un intent de tranquil·litzar-se. Quan va tornar a casa minuts després, però, se la va trobar en flames.

Els veïns de la zona, en veure el foc a l'últim pis de l'edifici, ha havien alertat als serveis d'emergències. Fins al lloc es van desplaçar efectius de la Policia Local, de la Policia Nacional, sanitaris del 061 i diverses dotacions dels Bombers de Màlaga, que van poder apagar les flames en pocs minuts. El foc es va iniciar a l'habitació del jove, que va quedar calcinada, mentre que la resta de l'habitatge només es va veure afectat pel fum. Els equips d'extinció van evitar que l'incendi es pogués propagar per altres pisos i no es va haver de lamentar cap afectació personal, tot i que un veí va haver de ser atès pels sanitaris perquè s'havia fet mal a la mà intentant agafar un extintor de la zona comunitària per apagar les flames.

La mare, detinguda per provocar el foc

Per la seva banda, els efectius de la Policia Nacional van obrir una investigació dels fets i van detenir la mare acusada d'haver provocat l'incendi a l'habitació del seu fill, tal com ha avançat Málaga Hoy. Els serveis socials es van fer càrrec del noi de 18 anys i d'una altra filla de la dona, una noia de 14 anys que en el moment dels fets estava amb unes amigues a la platja i no sabia res del que estava passant. Un cop es van poder fer les gestions necessàries, van poder passar la nit en un hostal de la ciutat.