Indignació per un tiquet viral amb insults homòfobs: "Ensalada de frutas para llevar para los putos".

"Ensalada de fruta para llevar para los putos"

Els fets van passar en un restaurant de Còrdova, a Argentina i tot va començar quan el Leonardo i l'Edgar, una parella de gais, van anar a sopar i, quan van demanar el compte, van veure que hi havia escrit: "Ensalada de frutas para llevar para putos".

Tiquet homofobo / Twitter

Un tiquet homòfob d'un restaurant de Còrdova (Argentina) es fa viral / Twitter

"Puto", en argentí, és una manera molt despectiva de referir-se als homes homosexuals i, per aquest mateix motiu, l'Edgar i el Leonardo es van enfadar i ho van compartir per les xarxes socials i en qüestió d'hores el tiquet es va fer viral.

Tiquet homòfob a Argentina

El tiquet va córrer com la pólvora a les xarxes socials i tothom va comentar com d'indignant els sembla el missatge que apareix en el tiquet. "No em puc creure que hi hagi tant odi cap a un noi normal i corrent pel simple fet de menjar nyoquis i una amanida de fruites", comenta el Leonardo al seu compte de Facebook.

Els fets van passar el març del 2020 al restaurant Italy Express de Còrdova i, tot i que ja han passat molts mesos, continua sent viral a les xarxes. "Mai oblidarem la cara de la treballadora de: em vull morir de la vergonya", comenta la parella.

Els advocats del restaurant van emetre un comunicat a les xarxes socials explicant que l'empresa va obrir una investigació i que no es poden permetre aquestes actituds homòfobes.