Taylor Kahle, de 29 anys, ha mort durant una cita a San Diego (Estats Units) després que un home suposadament suïcida saltés des de la coberta d'un aparcament de nou plantes i caigués sobre ella. La jove va perdre la vida en l'acte i el presumpte suïcida va morir a l'hospital.

Mor durant una cita accidentalment

Taylor es trobava passejant amb un acompanyant pel veïnat d'East Village, a San Diego (Califòrnia), quan sobtadament va ser sorpresa pel presumpte suïcida que li va provocar la mort d'immediat per l'impacte, segons Fox19 Now.

Taylor Kahle / @FLPoliceScanner

Taylor Kahle / @FLPoliceScanner

L'home, la identitat del qual no ha estat identificada, es va precipitar des del novè pis de l'estructura d'un estacionament, provocant-se lesions que van derivar en la seva mort poc després a l'hospital. L'acompanyant de la dona no va resultar ferit.

Consternació per la pèrdua

Familiars i amics de Kahle han lamentat la mort devastadora de Taylor. Han destacat que aquest diumenge 2 de maig la seva parent complia 30 anys.

La cita: "Acabava de conèixer algú que li agradava, era nou, tot just començant, i estava emocionada que hi hagués algú amb qui tingués una connexió", ha assenyalat Llorer McFarlane, amiga i companya de feina de la víctima durant nou anys.