L'àgil moviment d'un taxista permet als Mossos detenir un lladre que l'estava amenaçant amb un ganivet per robar-li els diners. Els fets van passar aquest Diumenge de Resurrecció, de matinada, a la carretera N-340 a Tarragona. Un taxi havia recollit un home a Salou i quan de camí es va trobar una patrulla dels Mossos d'Esquadra, de cara, va activar els quatre intermitents.

En aquell moment, els dos agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana (USC) de la comissaria de Tarragona que ho van veure, van pensar que alguna cosa no anava bé. No tenia cap sentit activar, en aquell moment, els quatre intermitents. I van girar cua i van seguir el taxi. L'ull clínic dels agents no va fallar. Van seguir-lo fins que abans d’arribar a l’enllaç amb la carretera T-11 el taxi es va aturar i dues persones van sortir corrent del vehicle.

Els dos policies també van sortir corrent del cotxe patrulla i van poder interceptar a un dels dos homes que marxaven corrent, però van tenir mala sort, van agafar el conductor del taxi. Va ser el mateix taxista qui va explicar que estava sent víctima d'un robatori i que el lladre havia escapat. La patrulla va recopilar tota la informació i va facilitar la descripció del lladre a altres dotacions que el van acabar localitzant pocs minuts després quan sortia d’un amagatall en una zona de vegetació de la mateixa carretera.

En llibertat amb càrrecs

Els agents van localitzar roba i altres elements personals que el sospitós havia llençat durant la seva fugida i el van detenir com a presumpte autor d’un robatori amb violència i intimidació. El taxista el va reconèixer com l’home que una estona abans havia recollit a Salou per tal de traslladar-lo a Tarragona i a continuació el va amenaçar amb un ganivet per robar-li els diners. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, es tracta d'un home de 24 anys, de nacionalitat estrangera, amb antecedents policials, que després de ser entregat dilluns al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona va quedar en llibertat amb càrrecs.