La Guàrdia Civil està investigant un dels casos més grans de 'simpa' que es coneix a Saragossa. I és que una família de 59 membres va reservar un sopar en un restaurant del municipi de Cuarte de Huerva per celebrar un bateig, i van marxar sense pagar els més de 3.000 euros que devien pel servei. A més a més, el propietari de l'establiment ha assegurat que diversos dels comensals van començar una baralla entre ells, i que no van abandonar el local fins passades les cinc de la matinada, molt després de l'horari d'obertura. 

Van marxar sense donar explicacions 

Els fets van ocórrer el passat 29 d'abril. Aquella nit, una parella havia fet una reserva per a 54 adults i cinc nens per sopar. El menú que els hi van oferir sumava 3.300 euros, i amb les begudes extra que van demanar, la factura va pujar finalment als 3.525 euros. Tot anava bé, fins a dos quarts de quatre de la matinada, quan diversos membres de la família van començar a barallar-se enmig del restaurant, la qual cosa va provocar que molts d'ells abandonessin el lloc. No obstant això, malgrat ser ja l'hora de tancar, els treballadors no podien fer-ho, ja que alguns membres encara romanien dins i no semblava que anessin a abandonar el local aviat. 

El propietari els hi va portar el tiquet, esperant que així, per fi, marxessin, però no va ser fins passades les cinc de la matinada que, sense mediar paraula van abandonar el restaurant. El compte va quedar per abonar per complet, i el restaurador va acudir en aquell mateix moment a la Guàrdia Civil a interposar una denúncia per estafa

Diuen que van pagar per endavant 

La parella, citada a declarar davant un jutjat, va donar una versió diametralment oposada dels fets. Segons la serva versió, ja van abonar 3.000 euros per endavant i en metàl·lic al moment de fer la reserva, una transacció de la qual no tenen ni rebut ni cap justificant. Per altra banda, el propietari del restaurant va poder presentar el tiquet emès per la caixa a un quart de sis de la matinada del dia 30 d'abril.