Busquen un home que va apunyalar sis vegades a un jove d'Arhal (Sevilla) per una discussió per 10 euros.

Sis punyalades per 10 euros

Els fets van passar diumenge a la nit en un local de reunions al carrer Aguililla d'Arhal , un municipi de Sevilla. Tot va començar per una discussió per 10 euros. La discussió es va anar escalfant fins al punt que el presumpte agressor li va clavar sis punyalades i va marxar.

Jove de 25 anys ferit a l'hospital

Fins al lloc dels fets es va desplaçar una ambulància i van poder comprovar que hi havia un jove de 25 anys ferit a causa de sis punyalades i, tal com expliquen ells, l'agressió va començar per un tema de diners, concretament per 10 euros. Immediatament, van alertar a la Policia Local, que va rebre l'avís a les 00:30 i, fins al local, també es van desplaçar efectius de la Guàrdia Civil.

Guardia Civil recurso / Europa Press

Un noi apunyala un jove de 25 anys per una discussió per 10 euros en un local d'Arhal (Sevilla) / Europa Press

L'home va ser traslladat al centre de salut i, posteriorment, va ser ingressat a l'hospital de Valme i no se sap quin és el seu estat de salut. D'altra banda, no se sap res de l'agressor, ja que va fugir del lloc dels fets després de les punyalades i, actualment, es troba en parador desconegut.

L'agressor en crida i cerca

És un home de 23 anys de nacionalitat dominicana i veí d'Arhal i està en crida i cerca: qualsevol persona que en tingui alguna pista, que es posi en contacte amb la Policia, ja que és el presumpte autor d'un delicte de lesions per haver apunyalat el jove de 25 anys. S'ha obert una investigació i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.