Una serp es passeja per l'estació de metro de Roquetes, a la línia 3 d'aquest transport públic de Barcelona, i els Mossos d'Esquadra la cacen en una capsa de cartró.

Una serp es passeja pel metro de Roquetes

Aquesta setmana una serp va causar la sorpresa, pànic o rialla de molta gent quan va aparèixer dins l'estació de metro de Roquetes, al districte de Nou Barris de Barcelona. El rèptil va aparèixer al vestíbul cap a les deu de la nit, segons informen fonts de TMB.

Metro Roquetes / Wikipedia

Una serp apareix al metro de Roquetes i els Mossos d'Esquadra l'intenten caçar amb una capsa de cartró i un cubell de plàstic / Wikimedia Commons

Llavors, mentre els vigilants de seguretat controlaven l'animal, el Centre de Seguretat i Protecció Civil del metro va trucar als Mossos d’Esquadra per avisar de la situació. En arribar, la patrulla policial va haver d'enfrontar-se a la petita serp amb les mans buides, fent servir una capsa de fulls de paper buida i un cubell de plàstic per a les escombraries.

Tres mossos per agafar una serp

Van caldre tres agents per agafar l'animal, que reptava i intentava escapar de les mans dels mossos mentre l'agafaven sense cap protecció ni comptaven amb el suport de serveis de control de fauna. Un dels policies va arribar a agafar-la per ficar-la dins la capsa, però la va tancar malament i el rèptil va tornar a sortir, escapolint-se de les mans.

 

Un segon intent va aconseguir tancar la serp, que xiulava empipada després de tant de traüt.

Finalment tancada, els agents es van endur la serp, que va ser identificada com una espècie autòctona i es van fer "les gestions pertinents per retornar-la al seu medi", apuntaven fonts dels Mossos d'Esquadra.

A part de l'esglai, ningú va resultar ferit i la línia de metro no va patir cap incidència en el seu recorregut.