La maldat no té límits. L'any 2018 una dona va morir en el que tothom va pensar que havia estat un accident a Butterfly Valley, a la ciutat de Mugla, a Turquia. En aquell moment la caiguda per un penya-segat d'una dona de 32 anys, que a més a més estava embarassada, va quedar com un tràgic i fatal accident. Però ara les coses han canviat.

D'accident a assassinat

La fiscalia acusa el marit d'aquella dona que va morir d'un presumpte delicte d'assassinat. El cas arribarà ara a judici, després de dos anys, i amb un acusat clar: Hakan Aysal, de 40 anys, el marit de Semra Aysal. El cas d'aquest crim turc, que sembla motivat per intentar cobrar una assegurança contractada per l'home abans de la mort, ha traspassat fronteres.

Hakan 2

Imatge de la dona i l'home, a la zona on va morir ella / Cedida

Segons apunta la fiscalia la parella es va fer fotos junts en un penya-segat, unes imatges que després ell va fer públiques per recordar la dona, després de la mort d'ella. La fiscalia creu que la parella va estar gairebé tres hores en aquella zona i que va ser com a part del pla de l'home per assassinar la dona. Va buscar estar sols a la zona per poder fer caure la dona.

Objectiu: matar la dona per cobrar l'assegurança

L'objectiu que perseguia l'home, i pare de la criatura que portava al ventre la dona, era, segons apunta la fiscalia en la seva teoria d'acusació, cobrar l'assegurança de vida que tenia la dona i de la qual ell era l'únic beneficiari.

En total havia de cobrar uns 50.000 euros. Tot i que l'home en va reclamar el pagament, l'asseguradora ha aturat el pagament d'aquest import quan ha conegut que les autoritats turques tenien dubtes sobre l'accident i que s'havien obert diligències d'investigació per aclarir si l'home era l'autor d'aquesta mort dissimulada d'accident.

Espera el judici a presó

Hakan Aysal està seguint el judici detingut i empresonat, a l'espera que el tribunal decideixi si pot ser condemnat o no pel crim de la seva dona i del seu fill que encara no havia nascut. Entre les persones que han declarat durant la vista hi ha familiars de la dona morta. Un d'ells ha assegurat que quan els van deixar veure el cadàver de la seva familiar, l'home no estava trist ni destrossat, com sí que ho estaven ells.

Ell nega haver matat la seva dona

«Després de fer una foto, la meva esposa va posar el telèfon a la seva bossa de mà. Més tard em va demanar que li donés el telèfon. Em vaig aixecar i després vaig sentir la meva esposa cridar darrere de mi quan em vaig allunyar uns passos per a treure el telèfon de la bossa. Quan em vaig girar, ella ja no hi era. No vaig empènyer a la meva dona», ha assegurat davant del tribunal que l'està jutjant.