Commoció entre els fans més fervents de Lady Gaga. Han raptat els seus gossos a punta de pistola durant el seu passeig. El passejador, un home contractat per a l'esmentada tasca, va rebre un tret i els segrestadors es van emportar els animals. Segons la CNN, la popular cantant, molt afectada per la pèrdua, ha ofert una recompensa de 410.000 euros a qui recuperi a 'Koij' i 'Gustav'.

Rapten els gossos de Lady Gaga

El Departament de Policia de Los Angeles (LAPD) afirma que un home va rebre un tret durant un robatori a North Sierra Bonita Avenue a Hollywood, aquest dimecres, abans de les 22:00 hores. La víctima va ser transportada a l'hospital en condició estable.

Lady Gaga / Cedida

Rapten els gossos de Lady Gaga / RRSS

El robatori va ser, sorprenentment, molt més transcendent del que semblava al principi. El sospitós és un home i va prendre els dos buldogs francesos de la víctima, que va acabar sent el passejador de gossos de Lady Gaga. Segurament, tret que es tracti d'un fanàtic del regne caní, el segrestador sabia a qui pertanyien aquests gossos.

La policia diu que el sospitós va utilitzar una pistola semiautomàtica i va fugir de l'escena en un cotxe blanc. La investigació continua.

Recompensa a qui trobi els gossos

Segons fonts properes al cas, Lady Gaga "està oferint mig milió de dòlars a qualsevol que tingui els seus dos gossos, sense fer preguntes. Qualsevol que sàpiga alguna cosa pot utilitzar aquest correu electrònic: KojiandGustav@gmail.com, per reclamar la recompensa".