Alliberen una jove de 29 anys a El Toboso (Toledo): havia estat segrestada per un home que havia conegut a través de xarxes socials i el temps que ha estat retinguda l'ha agredit sexualment.

Una jove segrestada i violada a El Toboso

La Guàrdia Civil, gràcies a la col·laboració i coordinació amb les autoritats de Romania, han aconseguit alliberar una jove de 29 anys que havia estat retinguda en contra la seva voluntat, en un habitatge de la localitat d'El Toboso (Toledo), on va ser agredida sexualment durant diversos dies per un home, amb el qual havia contactat a través de les xarxes socials.

El passat dia 1 d'abril, la Unitat Orgànica de Policia Judicial (UOPJ) de la Guàrdia Civil de Toledo, va rebre una trucada del Departament de Cooperació Internacional de la Unitat Tècnica de Policia Judicial (UTPJ), informant que s'havien posat en contacte amb ells des de l'Ambaixada de Romania, informant sobre la situació d'indefensió i vulnerabilitat que estaria patint una jove romanesa a la localitat toledana d'El Toboso.

La dona aconsegueix avisar els seus amics

Des de l'Ambaixada van comunicar que la dona havia aconseguit posar-se en contacte amb amics seus, els quals van alertar a les Autoritats Romaneses sobre la situació que estava patint, podent l'Ambaixada de Romania contactar amb ella, informa la Guàrdia Civil en nota de premsa.

Detenido / Pixabay

Un detingut per segrestar i violar una jove de 29 anys a El Toboso (Toledo) / Pixabay

La Guàrdia Civil va aconseguir localitzar a la víctima, a la qual li va donar auxili i protecció amb experts en atenció de víctimes vulnerables, a causa de la greu situació a la qual havia estat sotmesa pel seu agressor.

Detingut per segrestar la seva parella a Torelló

Malauradament, no és la primera vegada que hi ha un episodi de violència masclista i, de fet, fa uns dies, un home va ser detingut a Torelló (Osona) per un fet semblant: va segrestar la seva parella tancant-la en una habitació i està acusat d'un presumpte delicte de violència de gènere amb detenció il·legal i atemptat contra els agents de l’autoritat, pels cops que va propinar als policies.