Segresta i agredeix sexualment la seva parella en un cau de Villalbilla, a Madrid. La Guàrdia Civil ha detingut un home de 50 anys després de la denúncia de la seva dona, suposadament retinguda amb brides en una finca del municipi madrileny on va ser violada i colpejada brutalment per ell. La investigació es va iniciar aquest divendres arran de la demanda interposada per la víctima a la caserna de l'Institut Armat a Villalbilla, moment en què va explicar tot el que l'hauria succeït, a més de presentar ferides i marques visibles en diferents parts del cos.

 

Així van trobar el cau del segrest i agressió sexual

Per això, davant de la gravetat dels fets narrats, especialistes de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil es van desplaçar fins a l'hospital on havia estat la víctima per corroborar la seva versió. I així va ser. A més, van aconseguir confirmar un nou detall: dies abans, la dona havia patit un avortament que segons el metge forense podia ser compatible amb els cops rebuts, suposadament, per la seva parella sentimental. El mateix divendres de la denúncia, els agents van sol·licitar l'entrada a la finca al jutjat competent, i van procedir a l'escorcoll.

Una vegada dins de la finca de Villalbilla on havien succeït els fets, els guàrdies civils van trobar un accés a un petit habitacle soterrat amb escales que coincidia amb la descripció del cau realitzada per la víctima. Els agents van continuar amb l'escorcoll i van descobrir nombroses brides -que haurien estat utilitzades per lligar la víctima-, armes blanques i una escopeta d'aire comprimit. El lloc estava recobert de greixum, amb molta brutícia acumulada i atapeïda d'objectes i escombraries, la qual cosa el convertia en un espai completament insalubre.

Detingut i a la presó

Després d'aquest escorcoll, i en coincidir la versió de la dona amb els espais i objectes trobats a la finca, l'home de 50 anys va ser detingut per la Guàrdia Civil el mateix divendres. Està acusat dels delictes d'agressió sexual, detenció il·legal, lesions, maltractaments físics, psicològics i contra la integritat moral, dins de l'àmbit de la violència de gènere. Els agents ja l'han posat a disposició del Jutjat d'Instrucció número 3 d'Alcalá de Henares i el magistrat corresponent ha decretat el seu ingrés a la presó.