La Policia Nacional ha detingut un veí de Saragossa de 38 anys després d'agredir sexualment una dona a qui havia tingut sis dies segrestada a casa seva després d'haver-la conegut a través d'internet. La víctima, que va patir un autèntic infern, va poder escapar el passat 8 d'abril durant un descuit del segrestador i va aconseguir amagar-se als lavabos d'un bar, on va explicar a un client el que li passava. Aquest, en escoltar el seu relat i veure que tenia el cos ple de ferides i amb la cara plena de blaus, va alertar dels fets els cossos de seguretat.

Violada i segrestada durant sis dies

La víctima i el seu agressor s'havien conegut feia temps a través d'internet, però encara no es coneixien en persona. Per aquest motiu, la dona es va desplaçar des de Madrid a Saragossa per trobar-se al domicili que ell tenia al barri de Montañana. Durant la cita, però, tots dos van començar a discutir per causes que es desconeixen i l'home la va agredir. Aleshores, la víctima va intentar marxar de l'habitatge, però ell no la va deixar i la va tenir retinguda durant sis dies, en els quals la va arribar a violar. El fet que la casa estigués en una zona apartada va impedir que la víctima pogués fugir.

Finalment, com que l'home no tenia cotxe propi, li va demanar a ella que el portés fins al centre de Saragossa amb el seu vehicle. La dona va acceptar i quan ja eren allà, aprofitant un descuit per part del seu segrestador, va baixar del cotxe i va fugir corrent. Es va refugiar en un bar del carrer Princesa, on es va tancar al lavabo cridant que l'havien segrestat. Un client que la va sentir i va veure que tenia la cara plena de blaus va trucar a la Policia Nacional, que es va desplaçar fins a l'establiment i va activar el protocol de violència de gènere. La dona va ser traslladada a un centre hospitalari, mentre l'agressor va ser detingut a casa seva posteriorment. L'home, que ha acabat ingressant a presó acusat de detenció il·legal i agressió sexual, ja tenia antecedents per maltractament a altres dones.