Alliberen un avi de 80 anys que feia tres mesos que estava segrestat a Silla, un poble de València: l'han trobat despullat i en condicions infrahumanes en una barraca del poble.

Avi segrestat a Silla

Tot va començar per una sospita d'una veïna de Silla i no va dubtar a avisar els agents de la Policia Local, que es van dirigir fins al lloc dels fets, una barraca molt petita als afores del poble. El segrestador els va obrir la porta i els agents li van preguntar si vivia sol i ell va dir que sí.

Zulo en Silla / Espejo Público

Segresta un avi de 80 anys a Silla (València) durant tres mesos per robar-li els diners de la pensió / Espejo Público

No obstant això, els policies van seguir insistint i, finalment, ell els va dir que, de tant en tant, venia un amic de la família per fer-li companyia. Va ser en aquell moment quan els agents li van tornar a preguntar si l'avi estava a la barraca i, tot i les mentides del principi, finalment, els va dir la veritat.

Immediatament, li van demanar al segrestador si podien parlar amb l'avi i aquest els va dir que sí. Quan es van dirigir fins a l'habitació on es trobava l'home, no donaven crèdit a què estaven veient: un avi de 80 anys despullat de cintura cap avall en unes condicions infrahumanes.

Es volia quedar els diners de la pensió

L'avi feia més de tres mesos que vivia a la barraca: al principi, es va instal·lar a la barraca voluntàriament, però quan va voler marxar, el segrestador no el va deixar i el va tenir mesos retingut contra la seva voluntat i tot perquè l'home es volia quedar amb els diners de la seva pensió.

Zulo Silla / Espejo Público

Alliberen un avi de Silla que estava segrestat en una barraca en condicions infrahumanes / Espejo Público

El segrestador no li deixava ni anar al lavabo i havia de fer les seves necessitats en un cubell i, per si no fos poc, només el deixava sortir a passejar uns minuts al dia, sempre que ho fes sota la seva vigilància, segons informa Espejo Público.