Alerta per una desaparició des de fa més d'un mes de dues germanes bessones menors d'edat a Sant Feliu de Codines (Vallès Oriental). Els Mossos d'Esquadra han emès un missatge a les xarxes socials demanant ajuda per poder trobar la Sara i la Sulaminta, les dues noies que van desaparèixer el passat 19 de març a la població. Segons les primeres informacions difoses pel cos policial, les dues joves vestien pantaló llarg i jaquetes de color negre l'últim cop que van ser vistes i, des d'aleshores, no s'ha pogut saber res més d'elles ni els agents han aconseguit localitzar-les.

Tot i l'estrany del cas, no és la primera vegada que la Sara i la Sulaminta desapareixen, com a mínim voluntàriament. Així ho han explicat els Mossos d'Esquadra, els quals han detallat que les dues noies són dos menors tutelades per la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGIA). L'alerta per la desaparició de les joves va activar-se quan el passat 19 de març no van tornar al centre on vivien quan ho havien de fer, cosa que també havien realitzat en ocasions anteriors, tot i que no s'ha especificat quant de temps passava fins que retornaven.

Desaparició a Calonge

Fa uns deu dies, aproximadament, es va suspendre la recerca d'en Joan, un home de 43 anys que va desaparèixer el passat 30 de març a Calonge (Baix Empordà). Els serveis d'emergències van buscar durant dues setmanes fins el 12 d'abril dins del massís de les Gavarres. Bombers de la Generalitat, Mossos d'Esquadra i Agents Rurals van pentinar durant diversos dies la zona del mas on vivia. La policia catalana, no obstant això, després de tancar la recerca va obrir altres línies d'investigació del cas.